Zakwas:
Nadzienie:
Zacznij od przygotowania zaczynu. W letniej, ciepłej wodzie wymieszaj cukier i drożdże. Dodaj drożdże i cukier do przesianej mąki, nie czekając, aż ciasto wyrośnie. Wyrabiaj ciasto, aż stanie się gładkie i elastyczne.
Przełóż do miski i oprósz mąką. Przykryj ręcznikiem. Pozostawić do podwojenia rozmiaru. Ciasto należy rozwałkować na placek o grubości 1,5-2 cm. Do mieszanki czosnkowej dodać 2 łyżki oleju i wodę.
Posypać dowolnie wybranymi nasionami. Piec w temperaturze 180°C przez 30-35 minut. Do uzyskania złotobrązowego koloru. Na wierzchu położyć ser, aby nadać mu więcej smaku i miękkości.
Po wyjęciu mięsa dodaj odrobinę wody, aby było bardziej wilgotne. Przełóż masę na talerz. Przykryć ręcznikiem i pozostawić do ostygnięcia. Delektować się wspaniałym smakiem i odurzającym aromatem.