Śniadanie: 3 jajka gotowane, szpinak smażony i pokrojony pomidor
Drugie śniadanie: 100 g. orzechów włoskich, nerkowców lub arachidowych
Obiad: Grillowana cukinia i zielona papryka, skropione dressingiem z cytryny, oliwy z oliwek i świeżego tymianku, podawane z surówką z czerwonej kapusty i tartej marchwi
Kolacja: Warzywa gotowane na parze (brokuł, brukselka, kalafior) z surówką z białej rzepy, cebuli i selera naciowego
Śniadanie: Jajecznica z 3 jajek z krewetkami, surówka z rzodkiewek, kapusty i cebuli
Drugie śniadanie: 100 g. wybranych orzechów
Obiad: udko z kurczaka pieczone z szałwią i rozmarynem, podawane z sałatką z pomidorów i czarnych oliwek
Kolacja: krem z pieczarek z pełnoziarnistym makaronem penne