Połącz mąkę pełnoziarnistą, proszek do pieczenia i sól. W małym rondelku rozpuść masło. Dodaj mleko i wodę do smaku. Kiedy masło się zagotuje, dodaj mąkę i wymieszaj. Kiedy ciasto zacznie odchodzić od boków, jest gotowe. Odstaw rondel do ostygnięcia. Dodaj jajka.
Wymieszaj masę, aż będzie gładka. Umieść połowę ciasta w formie wyłożonej papierem pergaminowym. Piecz ciasto przez 20 minut w temperaturze 200°C. Pozostaw ciasto do ostygnięcia, a następnie upiecz drugą połowę w ten sam sposób. Następnie przygotuj krem.
Następnie połącz mąkę, cukier i mleko w rondelku i podgrzej na małym ogniu. Mikserem ubić masło. Następnie powoli dodawać do niego łyżką ostudzony budyń. Krem budyniowy rozsmarować na wierzchu pierwszego ciasta. Na wierzchu ułożyć drugie ciasto. Posypać cukrem pudrem.