W rondlu umieść wodę, szczyptę soli i 100 g masła, gotuj aż masło się rozpuści. Dodaj mąkę i mieszaj, aż ciasto stanie się gładkie i zacznie odchodzić od ścianek rondla. Odstaw do ostygnięcia. Dodaj 2 jajka, mieszając energicznie po każdym dodaniu.
W innym garnku zagotuj mleko z 120 g cukru i 60 g skrobi kukurydzianej, stale mieszając, aż masa zgęstnieje. Po ostudzeniu, dodaj stopniowo 4 jajka, 160 g masła i 5 g cukru waniliowego, ubijając na gładką masę. Rozłóż połowę ciasta w formie o średnicy 18 cm i piecz w 200°C przez 20-25 minut. Powtórz z drugą połową ciasta.
Po wystudzeniu ciasta, na jedną z warstw wyłóż krem, przykryj drugą warstwą ciasta. Schłódź gotowe ciasto w lodówce przez co najmniej 4 godziny.