Przygotowuję go na urodziny, święta i każdą inną okazję. Nigdy nie było z tym problemu. Jest łatwy do zrobienia i nie potrzebujesz nawet piekarnika. Jeżeli nie masz czasu wykonać polewy, możesz użyć wiórków kokosowych lub posypki czekoladowej.
Najpierw przygotować krem waniliowy. Ugotować budyń. Po ugotowaniu budyniu odstawić do ostygnięcia. W miseczce wymieszać śmietanę. Połączyć z wystudzonym deserem. Możesz dodać cukru tyle lub mało, ile chcesz. Ciasto możesz udekorować lukrem, jak już wspomniałam na początku.
Przygotuj masę łącząc ciepłe mleko, kakao i masło. Złóż ciasto, układając na wierzchu herbatniki. Połowę kremu rozsmarować na wierzchu i wyrównać. Dodać drugą warstwę z kremem i herbatnikami. Udekorować wiórkami kokosowymi, polewą kawową, kakaową lub czekoladową.